Så funkar det på bloggen 2.0

Sedan jag skrev om den här bloggen sommar 2019 har det tillkommit en del och jag vill göra ett nytt kort försök att berätta om vad läsaren kan tänkas hitta här.

Texter har tillkommit i två betydelser. Mer av det som redan var planterat och har vuxit med den äran: nu finns det tjugo stycken ”Månadens skrivövning”, ”Semantiska pinnar” , som är autofiktiva skisser ur mitt liv, har nu hela nittiotvå inlägg, även enskilda dikter har fortsatt att tillkomma med viss enkelhet det senaste året, och för att nämna ett sista exempel, så publicerade jag nyligen den trettonde texten om att sitta ner nånstans (om kvällen i Malmö) för att samtala om medhavd dikt med min vän Christoffer.

Några reella nyheter från det senaste året så. Under våren startade jag podden Boken på bordet. Den har en egen flik på startsidan. Sju program kom ut innan det blev sommar och det hela förnöjde. Säsong två ska därför snart rulla igång. I december 2019 skrev jag en kalender (i diktform, vill säga), vilket förhoppningsvis blir en återkommande texttyp vad det lider. Nyligen kom ett första inlägg under fanan ”Kuvertgöra” som ska få växa ut till texter om kärleken till brevet som form.

Under hösten 2020 fortsätter det förhoppningsvis på den inslagna vägen, med den kommande tidens påhittigheter och mer av det som redan växer och gör förnyelse möjlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s