Lucka 2

Den andra luckan är skriven tillsammans med någon jag inte känner alls, vilket är fint på ett särskilt sätt. Niels Vonberg såg – på Instagram – min inbjudan till att skriva en dikt med mig och hörde av sig. På den vägen var det; vi utbytte först 10 ord/bilder från vardera person innan vi började skriva oss fram mot en dikt.

Niels Vonberg (f. 1981) är poet och litteraturvetare. Han är uppvuxen i Nederländerna och bosatt i Sverige sedan 2017. Tidigare verk har publicerats i Ordkonst och Kultmagasin och han deltar i Skrivyta Syd, ett utvecklingsprogram för författare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s