Lucka 18

Lucka 18 har under december låtit sig skrivas i etapper med Ida Brytnér.

Detta är den enda lucka som presenteras med någon som jag aldrig har träffat IRL. Vi känner alltså inte varandra, Ida och jag. Dikten är, så att säga, själva grunden vi står på. Dikten här, och dikten annars. Under 2020 har vi börjat skriva till och med varandra, och nästan uteslutande ur och genom litteratur.

Dikten som presenteras här är lite speciell för mig av skäl som vidrör det i stycket ovanför. Detta att skriva mycket med andra – vilket jag gärna gör året runt – handlar för mig mycket om en vilja att erfara ett kännande-tänkande genom skrivandet, och ja, för en tro på något sådant har vårt lilla skrivande varit styrkande.

Under den tidiga hösten var Ida även med i det första numret av Dungens Fyra Sidor.

En kommentar

  1. Pingback: Lucka 12 | textdungen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s