Väntextgruppen

Av november blev ett större bröd brutet. Vi skålade en mörk eftermiddag – Sveavägen, var det? – på att ta ett mycket konkret steg – var och en – i januari. Vi skålade som vid ett löfte, Jenny och jag. Vi lovade oss en viss agens i januari.

Denna arla lördagsmorgon läser jag i äldre samt större dokument för att överblicka vad som finns, för att hummande leka med tanken att kombinera, sätta samman, för att inte  planera för en planering, utan för att vara i det, med det, nu. Mer säger jag inte.

Hade vi läst varandras texter till novembermötet? Ja, och nej. Jag hade läst din text men glömt min utskrift i Malmö. Du hade läst min korta svit från september och det var den månadens namn som fick mig att minnas själva vinjetten ”Växtextgruppen”; det var månaders namn i mina texter som fick mig att minnas oss, fick mig att gå –  hitåt, i riktningen januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s